4 dage til Møn, Lolland og Fejø

3.-6. juni 2019

Dag 1

Opsamling Varde Banegård kl. 7.

 

Turen går over Lillebæltsbroen til Fyn, hvor der køres via Tåsinge og Siø til Rudkøbing på Langeland og videre til Spodsbjerg. Her sejler I til Lolland – dog kun for et kort besøg, da en  ny færge bringer jer til Fejø. Her kommer en lokal guide og viser jer øen inklusiv Fejø Mølle. I skal høre lidt om, hvordan det er at bo på en ø.

Derefter går turen til Maribo, hvor I skal bo.

 

 

Dag 2

I går gennem parken til Frilandsmuseet Maribo, hvor I får en rundvisning.

 

Peter Hansens HaveI skal se Peter Hansens Have og Planteskole.

30.000 m2 med én af Nordeuropas største plantesamlinger. Som eksempler på havens store samlinger kan nævnes i anslåede antal forskellige sorter i de slægter, som er bredest repræsenterede: 1100 rododendron arter og hybrider, 70 magnolier, 40 bambus, 900 hosta, 500 hemerocallis, 500 pæoner, 400 helleborus m.fl.

Herefter ud over Rødby Fjord for at se mindestenene fra den store landindvinding og videre gennem Nysted forbi Ålholm Slot og Søndersø. Sidst på dagen er der byrundtur i Maribo.

 

 

Dag 3

Turen går til Møn via Kalvehaven til Klintholmhavn. Møns Klint er et dramatisk naturområde. Her findes også det yndefulde lystslot Liselund, der har en park i engelsk stil med søer og kanaler. I besøger Kelby kirke og Nyord kirke. Hjemturen køres via Bogø.

Vi har igen en lokal guide med hele dagen.

 

 

Dag 4

 

I skal til Vordingborg for at se Gåsetårnet og gå en tur på Voldene sammen med en guide, som vil fortælle om Vordingborg. Herefter skal I i Korsør besøge Isbådsmuseet, inden turen går over Storebælt mod Fyn og videre til Jylland.

Der er aftensmad på Hovborg Kro.

 

 

 

Turen har taget jer med rundt på ialt 11 danske øer.

Program rækkefølge kan ændres.

 

Pris:

Kr. 4.080 pr. person ved min. 36 deltagere + evt. enkeltværelsestillæg kr. 675.

Inkluderet: Buskørsel, udflugter, broafgifter, færge, guide, entréer, kaffe og rundstykker første dag, hotelophold, helpension og buskaffe. Frokost består af madpakker.

I bor på Hotel Maribo Søpark, Vestergade 29, 4930 Maribo. Tlf. 54 78 10 11.

 

Tilmelding:

Senest den 20. april via nedenstående formular – eller på tlf. 75 29 70 17.

Ja tak, jeg er interesseret i turen:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Hvilken tur drejer det sig om (skal udfyldes)

Din besked

(udfyldes med et tal)