Juletur til København

24.-25. november 2018

 

Der er opsamling ca. kl. 10:00 (Tistrup-Ølgod-Horne)

En juletur til København kan ikke komme uden om Tivoli, som hvert år bliver pyntet smukt op til jul. Turen vil derfor også inkludere et smut her forbi. Tivoli byder i år på et spændende tema, hvor haven vil være pyntet op med lys, nisser, juletræer og alt, hvad der skal til for at skabe den rette stemning. Det er lørdag eftermiddag/aften, du skal opleve Tivoli.

 

 

 

Dag 2

Formiddagen kan du vælge at bruge på et besøg i Nationalmuseet, tage til Højmesse eller bare gå rundt på egen hånd, indtil det gælder Østre Gasværk Teater og forestillingen Pelle Erobreren. Forinden er der rundvisning på teatret.

 

Pelle Erobreren

Kl. 15.00 den 25. november 2018.

En far og hans søn flygter fra fattigdommen over havet – og ankommer til Bornholm i maj 1877.

Sådan starter Martin Andersen Nexøs berømte roman Pelle Erobreren. PELLE EROBREREN er en del af vores fælles fortælling om, hvordan Danmark blev det velfærdsland, vi kender. Det er en rørende historie om en lille dreng, som uforfærdet og nysgerrigt udfordrer sin skæbne og verden omkring sig. Om en ukuelig far, der drømmer om at give sin søn et bedre liv, end han selv har haft. Mens Lassefar og Pelle ankommer til Bornholm i 1877, er gasværket under opførelse i København, frem mod åbningen i 1878. Efter en stor ombygning i 2018, træder den rå arkitektur i gasværket nu igen nøgen frem, som et spektakulært bagtæppe for en af Danmarks store fortællinger.

PELLE EROBREREN bliver en episk teaterfortælling, som kombinerer ord, musik, sange og billeder i Københavns mest unikke teaterrum.

 

Pris ialt:

Kr. 2.495 pr. prs. ved min. 36 personer.
Tillæg for enkeltværelse kr. 320.

Prisen er inklusiv madpakke på udturen, aftensmad, entré til Tivoli, frokost, teaterbillet til ”Pelle Erobreren”, overnatning på hotel med morgenmad.

 

Sidste frist for tilmelding:
Er du interesseret i at deltage, skal du senest 17. september ringe til Ansager Turist på tlf. 75 29 70 17 eller skrive i formularen herunder. Vi vender tilbage snarest herefter med nærmere information.

 

JA TAK, jeg er intereresseret i turen:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Hvilken tur drejer det sig om (skal udfyldes)

Din besked

(udfyldes med et tal)